Exposició de fotografies d’Eva Martí en homenatge al 15M des del 29 d’abril a Reus

Posted: Abril 23, 2013 in Uncategorized

EXPOSICIO FOTOGRAFICA “TOTS JUNTS PODEM”
Al Bar Campus (Sant Llorenç 11, Reus) a partir del 29 d’abril.

Acte de presentació dilluns 29 d’abril a les 20h al bar Campus amb pica-pica i actuacions. I després projecció de “La Toma” dins el cicle de cinema de l’Assemblea Popular.

«TOTS JUNTS PODEM» vol ser un homenatge a totes les persones que un 15 de maig de 2011 van creure que un altre món més just, més equitatiu en la repartició de la riquesa, més humà, era possible.

A totes aquelles persones que es van omplir d’esperança i van pensar i creure que si sortien al carrer els que ens governen ens escoltarien.

A totes aquelles persones que, tot i pertànyer a diferents cultures, classes socials, ideologies, edats, es van unir per intentar canviar el transcurs de la història que ens havia tocat viure.

A totes aquelles persones que de manera pacífica van dir «PROU» als beneficis d’un pocs en detriment del patiment de la resta.

A totes i cadascuna d’elles els dono les gràcies perquè a mi també em van omplir d’esperança. Tot i les persecucions a què hem estat sotmesos, tot i les mentides per desprestigiar-nos, continuarem dient «PROU» i continuarem d’una manera o altra LLUITANT, PERQUÈ UN ALTRE MÓN MÉS JUST ÉS POSSIBLE.

Aquest reportatge està espacialment dedicat a LLANA NEGRA, el grup de perfomances de l’Assemblea Popular, que amb humor, ingeni i molta creativitat i dedicació va saber reflectir els esdeveniments més injustos en aquesta lluita.

Per tot això, els beneficis de la venda de les fotografies i els imans aniran íntegrament a l’ASSEMBLEA POPULAR DE REUS, perquè puguin continuar realitzant ACCIONS que DESPERTIN CONSCIÈNCIES als de dalt i als de baix.

La inauguració serà el 29 d’abril a les 20.00h, tot i que l’exposició romandrà fins el 15 de maig.

Aquesta exposició no hagués estat possible sense l’ajuda d’amics i amigues incondicionals (Natalia Ardévol, Ester Gibert, Marc Vinyes i els companys del BAR CAMPUS )

US HI ESPEREM¡¡¡¡

Eva Martí, treballadora social a l’Ajuntament de Reus, aficionada a la fotografia i membre activa de l’Assemblea Popular, on participa deixant constància fotogràfica de les accions que es realitzen.

https://www.facebook.com/events/353541148084487/

554718_10151531893703334_2132947696_n

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s