Manifestació el 23 de febrer a Reus: “Contra la corrupció, les retallades i la repressió. Cal recuperar la democràcia directa i construir la sobirania popular”

Posted: febrer 13, 2013 in Uncategorized

Manifestació “Contra la corrupció, les retallades i la repressió. Cal recuperar la democràcia directa i construir la sobirania popular”, en el marc de les mobilitzacions que es convoquen a tot l’Estat espanyol contra el cop d’estat dels Mercats.

Dissabte 23 de febrer, amb sortida a les 18h de la Plaça Catalunya de Reus.

32 anys després del cop d’estat del 23F, ens seguim mobilitzant, ara contra el cop d’estat dels mercats. Convidem a totes les persones que vulguin acompanyar-nos a dir prou! i a continuar aquest camí per a rescatar la democràcia directa i construir la sobirania popular. En defensa del drets laborals i socials, de la justícia i la llibertat, tots i totes som necessàries.

Teniu el text complet del Manifest de la manifestació de Reus a https://primaverareus.wordpress.com/2013/02/12/lassemblea-popular-de-reus-convoca-mobilitzacions-al-voltant-del-23f-contra-la-corrupcio-les-retallades-i-la-repressio/

Assemblea Popular de Reus

corruptes mani - copia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s