Després del que ha passat a Madrid, ens reafirmem encara més en la concentració del 26S a Reus

Posted: Setembre 25, 2012 in Uncategorized

El 26 de setembre envoltem l’Ajuntament de Reus

NI RETALLADES, NI REPRESSIÓ, NI CORRUPCIÓ!
26 de setembre, jornada de lluita. A les 20h. tothom davant l’Ajuntament!

Tot just poques hores abans de la concentració convocada el 26 de setembre davant de l’Ajuntament de Reus, des de l’Assemblea Popular de Reus no podem deixar de referir-nos a la jornada d’aquest 25 de setembre, en la qual hi havia una convocatòria dels moviments socials per rodejar el Congrés dels Diputats a Madrid, i altres convocatòries de suport a Barcelona, Sevilla i altres ciutats, per a rescatar-lo d’un segrest que ha convertit a aquesta institució en un òrgan superflu. Un segrest de la sobirania popular portat a terme per la Troica i els mercats financers i executat amb el consentiment i la col·laboració de la majoria dels partits polítics. Partits que han traït els seus programes electorals, als seus votants i a la ciutadania en general incomplint promeses i contribuint a l’empobriment progressiu de la població.

L’ocupació policial del centre de Madrid i la brutal repressió policial contra els milers de manifestants a Madrid, que ha deixat desenes de ferits i detinguts, ens han mostrat un cop més el veritable rostre d’aquesta falsa democràcia convertida cada dia més en un estat policial, en una democràcia segrestada, en un règim que no és altra cosa que una dictadura encoberta gestionada per polítics corruptes al servei dels poders econòmics i financers.

Per tot això i més, cridem a sortir al carrer per defensa els nostres drets socials i laborals. Cap a una nova vaga general!

A Madrid envolten el Congrés, a Barcelona el Parlament i a Reus envoltem l’Ajuntament!

Li diuen democràcia i no ho és.

Assemblea Popular de Reus

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s