Comunicat de l’Assemblea Popular davant la repercussió i conseqüències de la xiulada popular per Sant Pere

Posted: Juliol 5, 2012 in Uncategorized

Després d’uns dies de prudent silenci i de seguiment del transcurs dels esdeveniments posteriors a la xiulada (les xiulades) popular del 28 (i 29) de juny i altres mostres de rebuig als polítics locals, des de l’Assemblea Popular de Reus, com a convocants de l’acte de protesta #SantPereXiulaFort, declarem:

– Que valorem molt positivament la participació de centenars de ciutadanes i ciutadans de Reus a la xiulada #SantPereXiulaFort convocada per aquesta Assemblea a la Plaça Mercadal a la tornada de Completes el passat 28 de juny, com a mostra clara del descontentament existent contra les retallades i la corrupció, i contra l’actuació de la majoria de polítics locals, tant d’anteriors governs com de l’actual.

– Que condemnem totalment l’actuació repressiva d’alguns membres del cossos policials en el transcurs de la xiulada, per inneccesària i fora de lloc. Qualsevol intent de coaccionar, reprimir o impedir la lliure expressió de la protesta popular comptarà amb la nostra més enèrgica oposició.

– Que seguirem al carrer, exercint el nostre lliure dret a expressar el malestar i la indignació que ens produeixen les retallades de drets bàsics de la població i la corrupció existent a nivell local (i general), siguin del signe que siguin. I seguirem animant a la ciutadania a mobilitzar-se en aquest sentit.

Assemblea Popular de Reus

5 de juliol de 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s