Esmorzar de protesta per la visita d’Artur Mas a Reus el 12M

Posted: Mai 11, 2012 in Uncategorized

Aquest dissabte 12 de maig, el president de la Generalitat i “director general” de les retallades que afecten als serveis públics dins l’àmbit català, el Sr. Artur Mas, visita de nou la ciutat de Reus, per a presidir l’acte d’inauguració de la Residència i Centre de Dia per a gent gran “Roger de Llúria”, al barri Sol i Vista.

Per tal de fer-li saber una vegada més la nostra oposició a la política de retallades i privatitzacions que porta a terme el seu govern, l’Assemblea Popular de Reus convoca un esmorzar popular i reivindicatiu a la plaça Tirant lo Blanc, al davant de la Residència, a les 10h. del matí. De pas li preguntarem al Sr. Mas pel model de gestió que tindrà aquest centre, que tot apunta que serà privada, el perquè de la inauguració amb presses del centre i quin procés de contractació de plantilla s’està seguint.

I per la tarda, totes i tots a la manifestació del primer aniversari del moviment 15M i les acampades, una jornada global de mobilització dins la qual a Reus tindrà lloc també una manifestació organitzada per l’Assemblea Popular de Reus, amb sortida a les 18.30h. al punt informatiu del 15M al c/Sant Joan.

Perquè no som mercaderies en mans de polítics i banquers, perquè no volem ni retallades, ni corrupció, ni repressió, sortim de nou al carrer!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s