Manifestació a Reus el 12 de maig, jornada global de mobilització

Posted: Mai 5, 2012 in Uncategorized

En el marc de la jornada global de mobilització del 12M, amb motiu del 1r aniversari del moviment 15M, ciutats de tot el planeta acolliran de nou manifestacions i accions contra la dictadura financera, els dictats dels mercats i el poder de la banca i el capital internacional.

El dissabte 12 de maig la ciutat de Reus també serà l’escenari d’una manifestació, organitzada per l’Assemblea Popular de Reus, amb sortida a les 18.30h. del punt informatiu del 15M situat al c/Sant Joan, al costat de l’antic hospital, i final a la plaça de la Sardana.

Els punts reivindicatius bàsics són:

– NO AL DEUTE: Ni un euro més per a rescatar als bancs. Auditoria ciutadana del deute. No pagarem el deute il·legítim creada per aquells que van provocar la crisi.

– PELS SERVEIS PÚBLICS: Educació i sanitat públiques, gratuïtes i de qualitat. No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics.

– TREBALL JUST: Repartiment del treball, salari digne i no a la precarització. Retirada de la Reforma Laboral.

– HABITATGE DIGNE: Dret garantit a l’accés a un habitatge digne. Dació en pagament retroactiva. Parc d’habitatges de lloguer social. Promoció de cooperatives d’habitatge.

– REPARTIR RIQUESA: Reforma fiscal que permeti distribuir de forma justa la riquesa que produïm entre tots i totes. Renda Bàsica universal per a totes les ciutadanes i ciutadans.

Serà una nova ocasió per a fer sentir la nostra veu contra el neoliberalisme, la corrupció política, les retallades i la reforma laboral, per a mostrar que malgrat la repressió no tenim por i no pensem callar.

Insistim: NO SOM MERCADERIA EN MANS DE POLÍTICS I BANQUERS!

PERQUÈ SOM EL 99%! #12M15M

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s